Mi a fene ez?

Mi a fene ez?

Semmi különös, itt próbálom ki a cuccokat, mielőtt beteszem a többi blogomba... Ha jól működik, fent hagyom, hogy érte jöhessek, ha szükségem van rá máskor, de hogyha tetszik, nyugodtan viheted Te is! De mielőtt bármibe kezdenél, olvasd el a Tanácsokban leírtakat a modulok és sablonok sikeres használatának érdekében!

Közlemény!

Először is: sajnálom, ha nem válaszoltam a kommentedre, de sokáig nem jöttem a blogra, elnézést! Másodszorra pedig, mint láthatod új külsőt kreáltam a próbajáratnak, ezért néhány dolog lehet, hogy nem működik - hiába van feltüntetve néhány kódnál, hogy a demó látható az oldalon valahol -, mivel a sabloncserével néhány később hozzáadott kódrészlet törlődött. Majd pótolom lassanként.

Köszönöm megértésedet és türelmedet,
von Birken


Az oldal mentése PDF-be

Tanácsok

  1. Ha a sablonod kódjába nyúlsz, előtte mindig töltsd le az eredeti verziót, ha esetleg visszafordíthatatlanul elrontasz valamit, vissza tudd állítani.
  2. Az innen letöltött sablonokat az Elrendezés » HTML-kód szerkesztése-dobozban telepítheted.
  3. Ha valami nem működik, ne átallj megkérdezni a kommenteknél! (Amik itt fönt vannak, mind kipróbáltam, nálam üzemelnek, de elképzelhető, hogy valamit elgépeltem, kihagytam, esetleg Te felejtettél ki valamit.)
  4. Nyiss egy próbablogot, vagy használd a Járatpróbát, kísérletezz bátran, ne keseredj el, ha valami nem sikerül. Én is így csinálom, magamtól jöttem és jövök rá sokmindenre. Magam bogarásztam össze az infókat innen-onnan. Engem senki nem tanított, és hidd el, hamarabb és jobban megérted a dolgokat, ha fordítasz rájuk egy kis időt, türelmet, mintha ezer embertől megkérdeznéd, miként?, s ezerféle választ kapnál ezerféle embertől...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...