Mi a fene ez?

Mi a fene ez?

Semmi különös, itt próbálom ki a cuccokat, mielőtt beteszem a többi blogomba... Ha jól működik, fent hagyom, hogy érte jöhessek, ha szükségem van rá máskor, de hogyha tetszik, nyugodtan viheted Te is! De mielőtt bármibe kezdenél, olvasd el a Tanácsokban leírtakat a modulok és sablonok sikeres használatának érdekében!

Közlemény!

Először is: sajnálom, ha nem válaszoltam a kommentedre, de sokáig nem jöttem a blogra, elnézést! Másodszorra pedig, mint láthatod új külsőt kreáltam a próbajáratnak, ezért néhány dolog lehet, hogy nem működik - hiába van feltüntetve néhány kódnál, hogy a demó látható az oldalon valahol -, mivel a sabloncserével néhány később hozzáadott kódrészlet törlődött. Majd pótolom lassanként.

Köszönöm megértésedet és türelmedet,
von Birken


Az oldal mentése PDF-be

2010. július 3., szombat

Old Albums

Desktop Chaos

Autumn Season

Mypapers

Long Drive

Scruffy

Antique Car

The Professor

Corbies

Organic Life

The Big Leaf

Attempt Desk

Simple Life

Comet

Ez Cafe

Own A Palace

The Blog Book

2010. július 1., csütörtök

Molyos kedvencek-gomb

"Már jó pár napja van arra lehetőség, hogy azok a tagok, akik becsatornázzák a Molyra blogjukat, a saját oldalukon is elhelyezzenek molyos kedvencelőmezőt. Ráadásul mostantól a Moly címlapján is megjelenik az elmúlt 24 óra leginkább tetszést aratott bejegyzése, amelybe értelemszerűen a külső oldalakon történő csillagozások is beleszámítanak."


Elhelyezés:

Jelentkezz be az adminfelületre, a Tervezés menü HTML-kód szerkesztése alpontját válaszd ki. A Sablon szerkesztésénél jelöld ki a Vezérlősablonok kibontása pontot. Ha a poszt elején szeretnéd látni a gombot, a sablonban a data:post.body részt tartalmazó sor ELÉ illeszd a kódot, vagy pedig a
<div class='post-header-line-1'>
sor UTÁN.

Ha a poszt végére akarod elhelyezni, akkor a keresd:
<div class='post-footer-line post-footer-line-1'>

és UTÁNA szúrd be a kódot.

Kód:

<iframe allowtransparency='true' expr:src='"http://moly.hu/external/entries?url=" + data:post.url + ""' frameborder='0' scrolling='no' style='border: none; overflow: hidden; width: 400px; height: 26px;'/>


Mentsd a sablont, és kész.


Megjegyzés:

Ez a kedvencek-gomb kizárólag akkor működik, ha a Moly.hu-n regisztrálva vagy és a profiloldaladon megadtad a blogod URL-címét!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...