Mi a fene ez?

Mi a fene ez?

Semmi különös, itt próbálom ki a cuccokat, mielőtt beteszem a többi blogomba... Ha jól működik, fent hagyom, hogy érte jöhessek, ha szükségem van rá máskor, de hogyha tetszik, nyugodtan viheted Te is! De mielőtt bármibe kezdenél, olvasd el a Tanácsokban leírtakat a modulok és sablonok sikeres használatának érdekében!

Közlemény!

Először is: sajnálom, ha nem válaszoltam a kommentedre, de sokáig nem jöttem a blogra, elnézést! Másodszorra pedig, mint láthatod új külsőt kreáltam a próbajáratnak, ezért néhány dolog lehet, hogy nem működik - hiába van feltüntetve néhány kódnál, hogy a demó látható az oldalon valahol -, mivel a sabloncserével néhány később hozzáadott kódrészlet törlődött. Majd pótolom lassanként.

Köszönöm megértésedet és türelmedet,
von Birken


Az oldal mentése PDF-be

2010. június 25., péntek

Artsy

Demo

Letöltés

Fejléc
(Mentsd le a képet, és a Tervezés > Oldalelemek részben töltsd föl a (fejléc)-modulhoz.)

Textured Grunge Style

Demo


Letöltés

Ugrás az oldal tetejére

Tervezés > HTML-kód szerkesztése

Keresd:

</body>


Elé másold be a következőt:

<a href="#" id="backtotop">^ Scroll to Top</a>

<script src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'></script>

<script type='text/javascript'>

/*-----------------------

*Scroll to top


-----------------------*/$(function(){$.fn.scrollToTop=function(){$(this).hide().removeAttr("href");if($(window).scrollTop()!="0"){$(this).fadeIn("slow")}var scrollDiv=$(this);$(window).scroll(function(){if($(window).scrollTop()=="0"){$(scrollDiv).fadeOut("slow")}else{$(scrollDiv).fadeIn("slow")}});$(this).click(function(){$("html, body").animate({scrollTop:0},"slow")})}});$(function() {

$("#toTop").scrollToTop();

});

</script>Most ezt keresd meg:

]]></b:skin>


Ez elé pedig ezt illeszd:

#backtotop { width:100px;background:#F4FFBF;border:1px solid #ccc;text-align:center;padding:5px;position:fixed;bottom:10px;right:10px;cursor:pointer;color:#666;text-decoration:none; }


Mentsd a sablont, és kész.

Megjegyzés: Az első kódban, a pirossal kiemelt, Scroll to Top szöveget tetszőlegesen megváltoztathatod, és az fog megjelenni az oldal alján. (Láthatod ezen az oldalon is, a bal alsó sarokban.)

Old Albums

Demo


Letöltés
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...