Mi a fene ez?

Mi a fene ez?

Semmi különös, itt próbálom ki a cuccokat, mielőtt beteszem a többi blogomba... Ha jól működik, fent hagyom, hogy érte jöhessek, ha szükségem van rá máskor, de hogyha tetszik, nyugodtan viheted Te is! De mielőtt bármibe kezdenél, olvasd el a Tanácsokban leírtakat a modulok és sablonok sikeres használatának érdekében!

Közlemény!

Először is: sajnálom, ha nem válaszoltam a kommentedre, de sokáig nem jöttem a blogra, elnézést! Másodszorra pedig, mint láthatod új külsőt kreáltam a próbajáratnak, ezért néhány dolog lehet, hogy nem működik - hiába van feltüntetve néhány kódnál, hogy a demó látható az oldalon valahol -, mivel a sabloncserével néhány később hozzáadott kódrészlet törlődött. Majd pótolom lassanként.

Köszönöm megértésedet és türelmedet,
von Birken


Az oldal mentése PDF-be

2010. július 1., csütörtök

Molyos kedvencek-gomb

"Már jó pár napja van arra lehetőség, hogy azok a tagok, akik becsatornázzák a Molyra blogjukat, a saját oldalukon is elhelyezzenek molyos kedvencelőmezőt. Ráadásul mostantól a Moly címlapján is megjelenik az elmúlt 24 óra leginkább tetszést aratott bejegyzése, amelybe értelemszerűen a külső oldalakon történő csillagozások is beleszámítanak."


Elhelyezés:

Jelentkezz be az adminfelületre, a Tervezés menü HTML-kód szerkesztése alpontját válaszd ki. A Sablon szerkesztésénél jelöld ki a Vezérlősablonok kibontása pontot. Ha a poszt elején szeretnéd látni a gombot, a sablonban a data:post.body részt tartalmazó sor ELÉ illeszd a kódot, vagy pedig a
<div class='post-header-line-1'>
sor UTÁN.

Ha a poszt végére akarod elhelyezni, akkor a keresd:
<div class='post-footer-line post-footer-line-1'>

és UTÁNA szúrd be a kódot.

Kód:

<iframe allowtransparency='true' expr:src='"http://moly.hu/external/entries?url=" + data:post.url + ""' frameborder='0' scrolling='no' style='border: none; overflow: hidden; width: 400px; height: 26px;'/>


Mentsd a sablont, és kész.


Megjegyzés:

Ez a kedvencek-gomb kizárólag akkor működik, ha a Moly.hu-n regisztrálva vagy és a profiloldaladon megadtad a blogod URL-címét!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...