Mi a fene ez?

Mi a fene ez?

Semmi különös, itt próbálom ki a cuccokat, mielőtt beteszem a többi blogomba... Ha jól működik, fent hagyom, hogy érte jöhessek, ha szükségem van rá máskor, de hogyha tetszik, nyugodtan viheted Te is! De mielőtt bármibe kezdenél, olvasd el a Tanácsokban leírtakat a modulok és sablonok sikeres használatának érdekében!

Közlemény!

Először is: sajnálom, ha nem válaszoltam a kommentedre, de sokáig nem jöttem a blogra, elnézést! Másodszorra pedig, mint láthatod új külsőt kreáltam a próbajáratnak, ezért néhány dolog lehet, hogy nem működik - hiába van feltüntetve néhány kódnál, hogy a demó látható az oldalon valahol -, mivel a sabloncserével néhány később hozzáadott kódrészlet törlődött. Majd pótolom lassanként.

Köszönöm megértésedet és türelmedet,
von Birken


Az oldal mentése PDF-be

2010. január 29., péntek

Tudtad-e...

...hogy a Blogger in Draft  a Blogger egy speciális változata, melyben kipróbálhatsz vadonatúj szolgáltatásokat, azok teljes körű bevezetése előtt?

A kipróbálásához jelentkezz be blogodba a http://draft.blogger.com/ címen, pipáld ki ott a Blogger in Draft beállítás alapértelmezettként-négyzetet. A pipa kivételével bármikor visszaállhatsz a régi irányítópult használatára.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...