Mi a fene ez?

Mi a fene ez?

Semmi különös, itt próbálom ki a cuccokat, mielőtt beteszem a többi blogomba... Ha jól működik, fent hagyom, hogy érte jöhessek, ha szükségem van rá máskor, de hogyha tetszik, nyugodtan viheted Te is! De mielőtt bármibe kezdenél, olvasd el a Tanácsokban leírtakat a modulok és sablonok sikeres használatának érdekében!

Közlemény!

Először is: sajnálom, ha nem válaszoltam a kommentedre, de sokáig nem jöttem a blogra, elnézést! Másodszorra pedig, mint láthatod új külsőt kreáltam a próbajáratnak, ezért néhány dolog lehet, hogy nem működik - hiába van feltüntetve néhány kódnál, hogy a demó látható az oldalon valahol -, mivel a sabloncserével néhány később hozzáadott kódrészlet törlődött. Majd pótolom lassanként.

Köszönöm megértésedet és türelmedet,
von Birken


Az oldal mentése PDF-be

2010. január 30., szombat

Tudtad-e...

...hogy érdemes elmenteni a sablonodat alkotó képeket?

Mert ha valamiért eltávolítják azokat a tárhelyről, a sablonod hiányos lehet, mint ez >>>ITT<<<.

Ám ha lemented az összes sablonalkotó képet a gépedre, bármikor visszateheted őket, ha pl. feltöltöd a Picasába, aztán belinkeled őket a helyükre.

Elmentésükhöz nyisd meg a sablonszerkesztőt, nyomj Ctrl+F billentyűkombinációt, és a megjelenő keresőmezőbe írd be, hogy http, és kattints az Összes kiemelése gombra. Nyiss egy új ablakot a böngésződben, és a kiemelt részek közül másold be a címsorba az olyan URL-címeket, amelyek .jpg, .gif, .bmp vagy valamilyen más képfálj kiterjesztéssel végződnek. Enter, és mejelenik a böngészőben a kép. 

Jobb-klikk > Kép mentése más néven. 

Eképp mentsd le az összes sablonban található képet. 

(Azért nem javaslom, hogy egyszerűen a sablonon nyomkodd a jobb klikket, mert nem biztos, hogy minden különálló képet észreveszel, lehetnek igen apró, különálló darabok is.)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...