Mi a fene ez?

Mi a fene ez?

Semmi különös, itt próbálom ki a cuccokat, mielőtt beteszem a többi blogomba... Ha jól működik, fent hagyom, hogy érte jöhessek, ha szükségem van rá máskor, de hogyha tetszik, nyugodtan viheted Te is! De mielőtt bármibe kezdenél, olvasd el a Tanácsokban leírtakat a modulok és sablonok sikeres használatának érdekében!

Közlemény!

Először is: sajnálom, ha nem válaszoltam a kommentedre, de sokáig nem jöttem a blogra, elnézést! Másodszorra pedig, mint láthatod új külsőt kreáltam a próbajáratnak, ezért néhány dolog lehet, hogy nem működik - hiába van feltüntetve néhány kódnál, hogy a demó látható az oldalon valahol -, mivel a sabloncserével néhány később hozzáadott kódrészlet törlődött. Majd pótolom lassanként.

Köszönöm megértésedet és türelmedet,
von Birken


Az oldal mentése PDF-be

2010. január 9., szombat

PDF beillesztése az oldalba, bejegyzésbe


Demo:
(Ha az eszköz sarkában lévő nyílra kattintasz, teljes képernyőn olvashatod  a dokumentumot, a "Menu"-re kattintva pedig letöltheted, vagy beléphetsz az Acrobat.com-ra .)

Regisztrálj a https://acrobat.com-ra, töltsd föl a dokumentumokat, majd állítsd be, hogy kivel akarod megosztani. (Ha oldalba akarod illeszteni, mindenkivel a világon meg kell.)

Belállítások:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...