Mi a fene ez?

Mi a fene ez?

Semmi különös, itt próbálom ki a cuccokat, mielőtt beteszem a többi blogomba... Ha jól működik, fent hagyom, hogy érte jöhessek, ha szükségem van rá máskor, de hogyha tetszik, nyugodtan viheted Te is! De mielőtt bármibe kezdenél, olvasd el a Tanácsokban leírtakat a modulok és sablonok sikeres használatának érdekében!

Közlemény!

Először is: sajnálom, ha nem válaszoltam a kommentedre, de sokáig nem jöttem a blogra, elnézést! Másodszorra pedig, mint láthatod új külsőt kreáltam a próbajáratnak, ezért néhány dolog lehet, hogy nem működik - hiába van feltüntetve néhány kódnál, hogy a demó látható az oldalon valahol -, mivel a sabloncserével néhány később hozzáadott kódrészlet törlődött. Majd pótolom lassanként.

Köszönöm megértésedet és türelmedet,
von Birken


Az oldal mentése PDF-be

2009. december 24., csütörtök

Video beillesztése a Youku.com-ról

Demo:Kód:
<iframe title="Video from YOUKU" style="WIDTH: 480px; HEIGHT: 400px" src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/108621208120033273647/flash_container.xml&up_File=http%3A%2F%2FIDE ILLESZD BE AZ URL-CÍMET HTTP:// ELŐTAG NÉLKÜL&up_FlashWidth=480&up_FlashHeight=400&up_ContainerCol=%23ffffff" frameborder="0" scrolling="no">Use a Flash Player to play Video from YOUKU - http://sites.google.com/site/annuairevin/flash-reader</iframe>

A video méretét megváltoztathatod, ha a kódban átírod a px előtt álló számokat. Fontos, hogy mind a style="WIDTH: 480px; HEIGHT: 400px, mind a FlashWidth=480&up_FlashHeight=400 tagban egyformán írd át. A kivastagításon látható, melyeket.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...