Mi a fene ez?

Mi a fene ez?

Semmi különös, itt próbálom ki a cuccokat, mielőtt beteszem a többi blogomba... Ha jól működik, fent hagyom, hogy érte jöhessek, ha szükségem van rá máskor, de hogyha tetszik, nyugodtan viheted Te is! De mielőtt bármibe kezdenél, olvasd el a Tanácsokban leírtakat a modulok és sablonok sikeres használatának érdekében!

Közlemény!

Először is: sajnálom, ha nem válaszoltam a kommentedre, de sokáig nem jöttem a blogra, elnézést! Másodszorra pedig, mint láthatod új külsőt kreáltam a próbajáratnak, ezért néhány dolog lehet, hogy nem működik - hiába van feltüntetve néhány kódnál, hogy a demó látható az oldalon valahol -, mivel a sabloncserével néhány később hozzáadott kódrészlet törlődött. Majd pótolom lassanként.

Köszönöm megértésedet és türelmedet,
von Birken


Az oldal mentése PDF-be

2009. december 13., vasárnap

Óra 1.

Demo:
Kód:

<img style="visibility: hidden; width: 0px; height: 0px;" src="http://counters.gigya.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.11NXC/bT*xJmx*PTEyNDQ*MjEyOTU*MDcmcHQ9MTI*NDQyMTI5Nzc2NiZwPTE5NTAxJmQ9Jmc9MSZ*PSZvZj*w.gif" border="0" height="0" width="0" /><div align="center"><div style="padding-left: 0px; display: none;" ontop="true"></div><embed pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" allowscriptaccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.superpimper.com/generators/Flash_Clocks_Gallery/Flash-Clock-287.swf" wmode="transparent" name="superpimper" align="middle" height="100" width="200"></embed>
</div>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...