Mi a fene ez?

Mi a fene ez?

Semmi különös, itt próbálom ki a cuccokat, mielőtt beteszem a többi blogomba... Ha jól működik, fent hagyom, hogy érte jöhessek, ha szükségem van rá máskor, de hogyha tetszik, nyugodtan viheted Te is! De mielőtt bármibe kezdenél, olvasd el a Tanácsokban leírtakat a modulok és sablonok sikeres használatának érdekében!

Közlemény!

Először is: sajnálom, ha nem válaszoltam a kommentedre, de sokáig nem jöttem a blogra, elnézést! Másodszorra pedig, mint láthatod új külsőt kreáltam a próbajáratnak, ezért néhány dolog lehet, hogy nem működik - hiába van feltüntetve néhány kódnál, hogy a demó látható az oldalon valahol -, mivel a sabloncserével néhány később hozzáadott kódrészlet törlődött. Majd pótolom lassanként.

Köszönöm megértésedet és türelmedet,
von Birken


Az oldal mentése PDF-be

2009. december 18., péntek

Szövegtörés (Csak szövegrészlet látszik a bejegyzésből)

Miután beírtad a jegyzeted, döntsd el, hogy mennyi látszódjék belőle a főoldalon. Vidd a kívánt sot alá a kurzort, és kattints a következő ikonra a szövegszerkesztőben:
Ez még nem biztos, hogy kielégítő eredményekkel jár, ezért meg kell néhány kódot változtatnod a sablonszerkesztőben.

(Amint láthatod, ez a bejegyzés példa is egyben a szövegtörésre. Ha látni akarod a teljes tartalmat, rá kell kattintanod az alább látható szövegre!)


Nos, akkor folytassuk!

Először keresd meg a következőt (Ctrl+f gombot nyomva megnyílik a böngésződ keresője, abba beírva találhatod meg a legegyszerűbben. De a sablonszerkesztőben elsőnek pipáld ki a "A vezérlősablonok kibontása" négyzetet!)

Tehát, ezt kell keresned:


<data:post.body/>

Ez alatt cseréld ki a kódot a következőre:


<b:if cond='data:post.hasJumpLink'>
<div class='jump-link'>
<a expr:href='data:post.url + "#more"'><p align="Left">Tovább olvas >>></p></a>
</div>
</b:if >

A "Tovább olvas >>>" szöveget tetszés szerint átírhatod.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...