Mi a fene ez?

Mi a fene ez?

Semmi különös, itt próbálom ki a cuccokat, mielőtt beteszem a többi blogomba... Ha jól működik, fent hagyom, hogy érte jöhessek, ha szükségem van rá máskor, de hogyha tetszik, nyugodtan viheted Te is! De mielőtt bármibe kezdenél, olvasd el a Tanácsokban leírtakat a modulok és sablonok sikeres használatának érdekében!

Közlemény!

Először is: sajnálom, ha nem válaszoltam a kommentedre, de sokáig nem jöttem a blogra, elnézést! Másodszorra pedig, mint láthatod új külsőt kreáltam a próbajáratnak, ezért néhány dolog lehet, hogy nem működik - hiába van feltüntetve néhány kódnál, hogy a demó látható az oldalon valahol -, mivel a sabloncserével néhány később hozzáadott kódrészlet törlődött. Majd pótolom lassanként.

Köszönöm megértésedet és türelmedet,
von Birken


Az oldal mentése PDF-be

2009. december 13., vasárnap

Kommentrészletek (Recent comments)

Kód:

<script style="text/javascript" src="http://blogergadgets.googlecode.com/files/recentcommentswidgetv1.js"></script><script style="text/javascript">var a_rc=5;var m_rc=true;var n_rc=true;var o_rc=100;</script><script src="IDE ÍRD BE AZ OLDALAD CÍMÉT!/feeds/comments/default?alt=json-in-script&callback=showrecentcomments"></script><span style="font-size: 80%">Powered by <a href="http://www.bloggerplugins.org">Blogger Widgets </a></span><noscript><br /><a href="http://www.bloggerplugins.org/2007/11/recent-comments-widget-plugin_25.html">Recent Comments Widget</a></noscript>


(A demót az oldal alján láthatod.)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...