Mi a fene ez?

Mi a fene ez?

Semmi különös, itt próbálom ki a cuccokat, mielőtt beteszem a többi blogomba... Ha jól működik, fent hagyom, hogy érte jöhessek, ha szükségem van rá máskor, de hogyha tetszik, nyugodtan viheted Te is! De mielőtt bármibe kezdenél, olvasd el a Tanácsokban leírtakat a modulok és sablonok sikeres használatának érdekében!

Közlemény!

Először is: sajnálom, ha nem válaszoltam a kommentedre, de sokáig nem jöttem a blogra, elnézést! Másodszorra pedig, mint láthatod új külsőt kreáltam a próbajáratnak, ezért néhány dolog lehet, hogy nem működik - hiába van feltüntetve néhány kódnál, hogy a demó látható az oldalon valahol -, mivel a sabloncserével néhány később hozzáadott kódrészlet törlődött. Majd pótolom lassanként.

Köszönöm megértésedet és türelmedet,
von Birken


Az oldal mentése PDF-be

2009. december 13., vasárnap

Futó szöveg

Kód:

<marquee onmouseover="this.stop()style="" opacity="100," finishopacity="0," style="1," startx="0," starty="30," finishx="0," finishy="0)" onmouseout="this.start()" scrollamount="1" direction="up" width="200" height="65"><br /><center><br />IDE ÍRD A SZÖVEGET.... LINKET, KÉPET IS TEHETSZ BELE!<br /></center></marquee>


# A szélesség és magasság:
width=200 height=65 itt csak átírod a 200-at és a 65-öt
# A mozgás iránya:
direction=up csak átírod hogy down(le),right(jobbra),left(balra)
# A mozgás gyorsasága:
scrollAmount=1 itt az 1-et átírod (minél nagyobb annál gyorsabb).


(A Demót az oldal alján láthatod.)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...