Mi a fene ez?

Mi a fene ez?

Semmi különös, itt próbálom ki a cuccokat, mielőtt beteszem a többi blogomba... Ha jól működik, fent hagyom, hogy érte jöhessek, ha szükségem van rá máskor, de hogyha tetszik, nyugodtan viheted Te is! De mielőtt bármibe kezdenél, olvasd el a Tanácsokban leírtakat a modulok és sablonok sikeres használatának érdekében!

Közlemény!

Először is: sajnálom, ha nem válaszoltam a kommentedre, de sokáig nem jöttem a blogra, elnézést! Másodszorra pedig, mint láthatod új külsőt kreáltam a próbajáratnak, ezért néhány dolog lehet, hogy nem működik - hiába van feltüntetve néhány kódnál, hogy a demó látható az oldalon valahol -, mivel a sabloncserével néhány később hozzáadott kódrészlet törlődött. Majd pótolom lassanként.

Köszönöm megértésedet és türelmedet,
von Birken


Az oldal mentése PDF-be

2009. december 19., szombat

BloggerTube

Demo
Letöltés


Telepítés: 
  • Miután letöltötted a sablont, a HTML-kód szerkesztőben töltsd fel a hagyományos módon.
  • Kattints a "Beállítások"-ra, azon belü a "Formázás"-ra, ott pedig másold be a következő kódot a lap alján található "Bejegyzéssablon"-ba: Innen letölthető. 
  • Mentsd el a változtatásokat.
  • Nyiss új bejegyzést, ott látni fogod az imént beírt kódot. Ezt fogod látni:
  • Menj a YouTube-ra, másold ki a választott video URL-ímét, és illeszd be az endofvid elé közvetlenül. Ne hagyj szóközt!
  • Ha akarsz szöveget mellékelni a videóhoz, azt a [starttext] és az [endtext] közé kell írnod.

Valahogy eképpen kell kinéznie mentés előtt:

  Most már elmentheted.

Ezen kívül installálhatsz egy ún. "Recent Videos" modult az alábbi kód "Oldalelemek"-hez való beillesztésével. (Kattints valamelyik "Modul hozzáadása"-címkére, "HTML/Javascript"-modult válaszd, és oda másold be ezt):A Recent Videos nevet add az elemnek, és mentsd el.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...